Termeni și condții

I. Despre Noi

Serviciul https://www.dorys.ro/ este oferit de Creative Center & Brewery S.R.L.  cu sediul in Str. Romulus Guga nr. 6-8, ap. 1, Târgu Mureș, jud. Mureș, înmatriculată în Registrul comerțului sub nr.J26/915/2020, având cod unic de inregistrare 42812607, denumită în cele ce urmează Societatea.

Ne puteți contacta prin următoarele mijloace:

Prin poștă la adresa de corespondență: Str. Romulus Guga nr. 6-8, ap.15, Târgu Mureș, jud. Mureș .

Prin e-mail la: creativ@dorys.ro sau prin telefon la numărul: 0758622884

II. Despre dorys.ro

Dorys.ro este un serviciu e-commerce care oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a intra în posesia produselor afișate. Achiziția produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon.

III. Proprietatea Intelectuală

Conținutul și designul dorys.ro, precum și orice alt material având legătura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice altă modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse și orice alte materiale), aparțin Societății și/sau colaboratorilor săi – acolo unde acest lucru este specificat în mod expres – (drept de autor) și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală. Nu puteți utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă materialele dorys.ro fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă din partea Societății.
Nu puteți folosi cadre (frames în sensul limbajului HTML) sau tehnici de încadrare (framing techniques în sensul limbajului HTML) pentru mărci, logo-uri, sau alte informații protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfețe, formulare) ale dorys.ro fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă, din partea Societății.
Este permisă crearea limitată, revocabilă și neexclusivă a hiperlinkurilor către pagina de index a dorys.ro, atâta timp cât această acțiune nu prezintă serviciul dorys.ro într-o lumină falsă, înșelătoare, derogatorie sau ofensivă. Nu puteți folosi logo-ul firmei sau alte proprietăți grafice, sau mărci ca parte a hyperlinkurilor fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă, din partea Societății.

IV. Înregistrarea ca utilizator

Site-ul dorys.ro poate fi accesat în mod gratuit, iar simpla navigare în paginile acestuia nu este condiționată de înregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia însă de anumite servicii oferite de Site, precum achiziționarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului dorys.ro sau verificarea situației unor comenzi proprii, va trebui să vă înregistrați ca utilizator (să vă creați un cont de utilizator pe Site). Înregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabilă de către dvs. a Termenilor și Condițiilor de utilizare a dorys.ro și a Politicii de Confidențialitate a acestuia. Aceste reglementări constituie baza contractuală a raporturilor dintre utilizatori și Societate.
Întrucât prevederile Termenilor și Condițiilor de utilizare și ai Politicii de Confidențialitate pot fi modificate, vă rugăm să le revedeți periodic. În condițiile în care nu veți mai fi de acord cu prevederile acestora, vă rugăm să nu mai accesați/folosiți serviciile dorys.ro.
Dacă folosiți acest Site, sunteți responsabili cu privire la păstrarea confidențialității datelor de acces în contul dvs. de utilizator, creat pe Site și sunteți de acord să vă asumați responsabilitatea pentru toate activitățile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.
Dorys.ro nu poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adulților, care sunt autorizați să efectueze plăți online cu cardul sau prin orice altă metodă de plată acceptată de dorys.ro. Dacă aveți mai puțin de 14 (paisprezece) ani, puteți achiziționa produsele dorys.ro, numai cu ajutorul unui părinte sau tutore.
Dorys.ro își rezervă dreptul de a închide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vânzarea de produse, la propria sa discreție.

V. Datele Personale

Prin înregistrarea ca utilizator al dorys.ro vă vom solicita o serie de date personale, precum numele și prenumele, adresa de email, data nașterii dar și alte informații cu caracter personal, care să permită identificarea dvs. ca utilizator al serviciului dorys.ro. De asemenea, pentru a vă abona la newsletterul sau alertele dorys.ro va trebui să ne comunicați o adresă de e-mail validă precum și alte date legate de dvs. Vă rugăm să accesați pagina în care vă este prezentată Politica de Confidențialitate pentru a vă informa cu privire la informațiile colectate de dorys.ro, cu privire la modul în care sunt folosite acestea, precum și la drepturile cu privire la protejarea intimității dvs.

VI. Procedura de cumpărare

Pentru a cumpăra și intra în posesia produselor oferite spre vânzare pe dorys.ro este necesară parcurgerea următoarelor etape:
– identificarea și alegerea produselor
– înregistrarea dvs. ca utilizator al dorys.ro
– efectuarea plății produselor. Plata se efectuează online sau prin transfer bancar/ordin de plată, în condițiile reglementate la Capitolul VII, iar costul final va conține prețul produsului comandat cu TVA inclus, prețul livrării și, dacă este cazul, prețul timbrului verde, în conformitate cu dispozițiile HG448/2005.
– livrarea produselor comandate și achitate va fi însoțită, dacă este cazul, de certificatul de garanție, de certificatul cu privire la service-ul post-vânzare asigurat de către producător/importator/distribuitor și/sau alte certificate dacă este cazul.
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe dorys.ro, sunteți de acord cu forma de comunicare (telefonică sau prin e-mail) prin care Site-ul își derulează operațiunile.

VII. Cum cumpăr

Online pe platforma dorys.ro cu opțiuni: creare cont sau prin comandă simplă fără cont, prin email și telefon.

VII.1. Prețurile

Cu excepția cazurilor în care este prevăzut altfel, prețurile produselor afișate pe dorys.ro reprezintă prețurile finale de cumpărare și includ TVA (taxa pe valoare adăugată de 19%, valabilă în România). Prețurile finale de cumpărare pot fi prețuri sugerate de către producători sau furnizori, sau pot fi estimate în funcție de prețurile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Prețurile finale de cumpărare pot să nu reprezinte cele mai competitive prețuri de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumită perioadă.

VII.2. Metode de plată

Pentru efectuarea plății produselor comandate, puteți alege dintre următoarele metode de plată: transfer bancar/ordin de plată sau numerar/cash la livrare. Dacă ați ales ca metoda de plată transferul bancar/ordin de plată, următorul ecran vă multumește pentru comanda plasată și vă oferă informațiile relevante pentru comandă și plată. Aceste informații le veți primi și prin e-mail, sub forma unei facturi (detalii in cap. VII.2.1). Dacă ați ales să platiți numerar/cash la livrare, după plasarea comenzii veți primi prin e-mail informațiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmând să efectuați plata produsului către persoana care efectuează livrarea.

VII.2.1. Cum cumpăr și plătesc produse de pe site-ul edorys .ro prin transfer bancar/ordin de plată?

Puteți cumpăra produse prin dorys.ro urmând 3 pași:

a. Selectați produsul pe care doriți să-l achiziționați și apăsați pe linkul “Comandă acum”.
b. Introduceți/confirmați datele dvs. personale.
Aceste informații sunt necesare pentru procesarea corectă și eficientă a comenzii plasate de către dvs. Vă rugăm să completați corect formularul și să indicați persoanele către care se face facturarea și livrarea. Adresa de e-mail are importanță extremă deoarece informațiile legate de comandă și produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresă de e-mail incorectă încetinește întregul proces de comandă. Mai mult de atât, Societatea nu va putea să vă contacteze și să vă informeze asupra stării comenzii dvs. Dacă adresa de livrare nu este aceeași ca adresa de facturare, indicați acest lucru prin debifarea opțiunii. Adresa pentru livrare este aceeași cu adresa de facturare de la sfârșitul formularului. Alegeți metoda dorită de plată și confirmați datele alegând “Pasul următor”. Dacă adresa de livrare,sau adresa de facturare, sau ambele adrese nu sunt aceleași cu adresele pe carele aveți înregistrate în contul de utilizator de pe Site, înainte de a trece la următorul pas din procesul de plasare a comenzii, introduceți adresele de facturare și/sau de livrare valabile pentru comanda respectivă. Dacă ați ales metoda de plată Transfer bancar/ordin de plată, veți primi prin e-mail o factură cu toate datele privitoare la comanda dvs., următorul pas fiind efectuarea plății în cel mai scurt termen. În procesul efectuării plății prin transfer bancar/ordin de plată, trebuie să menționati la secțiunea Detalii de plată a ordinului de plată, numărul facturii primite prin email, care reprezintă confirmarea comenzii plasate.

IX. Garanție și service postvânzare

Pentru orice detalii legate de garanție vă rugăm să contactați departamentul de service.

X. Descrierea și returnarea produselor

Dorys.ro depune toate eforturile pentru a fi cât se poate de precis. Cu toate acestea, dorys.ro nu garantează că descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legătură cu acestea sunt precise, complete, curente sau fără erori. Dacă un produs oferit de dorys.ro este diferit față de descrierea aferentă acestuia de pe Site, îl puteți returna respectănd prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului și în conformitate cu legislația română în vigoare.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului, în conformitate cu dispozițiile Ordonanței nr.130/2000.

În cazul în care întelegeți să valorificați acest drept aveți următoarele obligații:
– de a returna produsul cumpărat, în ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dvs.
– de a returna produsul cumpărat în stare de funcționare, nedeteriorat, în starea în care v-a fost livrat.
Consumatorul nu poate returna următoarele produse achiziționate, cu excepția cazurilor în care părțile au convenit altfel:
– certificate de garanție extinsă;

XI. Recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de conținut; trimite sugestii, idei, pune întrebări, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defaimator, nu încalcă dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietății intelectuale; nu conține viruși informatici, comunicări comerciale, politice, care instigă la ură sau intoleranța pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuală, mesaje colective sau alte forme de spam. În vederea postării de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut, nu puteți folosi adrese de e-mail sau identități false. Dorys.ro își rezervă dreptul, dar nu are obligația de a elimina sau edita toate tipurile de conținut postate de către utilizatori și nu are obligația de a revedea periodic acest conținut. Odată cu postarea de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut pe dorys.ro, transmiteți, în afara cazurilor în care Societatea indică altfel, drepturile de proprietate intelectuală, în mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de către utilizatori, prin orice mijloc de comunicare în masă, din orice țară. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut pe dorys.ro, cedați dreptul Societățtii de a folosi numele dvs. în relație cu materialele postate; garantați că dețineți sau controlați într-o altă formă, dreptul de proprietate intelectuală asupra materialelor pe care le postați; ca materialele postate nu violează nici una dintre condițiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicărilor și alte forme de conținut din partea utilizatorilor, ale dorys.ro.
Dorys.ro are dreptul, dar nu obligația de a monitoriza, edita sau șterge, orice tip de conținut sau activități ale utilizatorilor pe Site. Dorys.ro nu este responsabil și nu își asumă responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de către alte terțe părți pe Site. Dorys.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile și articolele propuse de către utilizatori.

XII. Forța Majoră

Dorys.ro, afiliații sau/și în general furnizorii de produse sau servicii către dorys.ro nu pot fi făcuți responsabili pentru nici o întârziere sau eroare rezultănd direct sau indirect din cauze care nu depind de voința dorys.ro. Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare a echipamentului tehnic de la dorys.ro, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționării conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele dorys.ro, erorile de operare, precum și cazurile de forța majoră stipulate de legislația română în vigoare.

XIII. Publicitatea

Dorys.ro poate afișa, în paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum și la produse ori servicii aparținând tertilor. Prin utilizarea dorys.ro și prin acceptarea Termenilor și Condițiilor de utilizare ale acestuia și a Politicii de confidențialitate, vă exprimați în mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicări cu caracter comercial.

XIV. Reclamații privind încălcarea legii referitoare la protejarea proprietății intelectuale

Dorys.ro respectă dreptul la proprietatea intelectuală a terților. Dacă ați observat că Site-ul conține informații care încalcă dreptul acestora la proprietate intelectuală, vă rugăm să ne trimiteți o înștiințare la adresa de email sau să ne contactați la numărul de telefon, sau la adresa de corespondență, afișate la capitolul Despre noi din prezentul contract.

XV. Legislația aplicabilă

Serviciile oferite de Societate prin intermediul dorys.ro sunt guvernate de dispozițiile legilor române, cu precădere de Legea 365/2002 privind comerțul electronic, Ordonanța 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanța, HG 448/2005 și Directiva Europeană EC/96/2002, care reglementează regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.
Termenii și condițiile dorys.ro se supun legislației române. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul dorys.ro. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere în termenul precizat anterior, litigiile dintre Părți se vor supune rezolvării instanțelor judecătorești competente de pe raza municipiului Bucuresti.

XVI. Prezentarea ofertei

Dorys.ro își rezervă dreptul de a opera oricând, orice modificări asupra prețurilor și datelor tehnice prezente pe site-ul dorys.ro, fără o înștiințare prealabilă. Datele tehnice prezente pe site-ul dorys.ro au caracter informativ și nu reprezintă o obligație contractuală. Fotografiile de pe site-ul dorys.ro au caracter informativ și pot exista diferente între acestea și produs.

Coșul de cumpărături
Scroll to Top